duminică, 27 martie 2011

Creatii noi si articol!

Salutari!

Off ce jale ma asteapta! Cica intr-o luna intram iar in sesiune, am si restanta si pe deasupra licenta vine cu pasi repezi si nici n-am lucrat cine stie ce la ea! Jale! Plus de asta am fost si putin bolnavioara.. Aparent sunt cu bila asa ca trebuie sa mananc sanatos si sa am multa grija de mine..

Intr-o nota mai vesela.. Bratarea mea vesela, "Joy", a ajuns intr-un articol pe designerdebijuterii.com!! Sunt asa de mandra de ea! Articolul vorbeste despre tendintele in bijoux in anul 2011 si veselia mea este si ea trendy! Weepee!! Il puteti citi aici.

Desi postez rar poze am lucrat ca o nebuna in ultimul timp! Ma ajuta tare mult sa ma relaxez si sa uit de stres! Ce m-as face fara bijuterit? Sunt o bezmetica! In loc sa-mi iau haine de primavara am dat iar comanda.. Hobby? Mai degraba obsesie! O.o Acum poze..

"Scarlet"

O bratara pasionala rosie: multe cristale din sticla rosii aprins montate pe un cadru de sarma argintata tot cu sarma argintata."Flori de primavara"

Un pandantiv veeerde cu floricele din sticla de Cehia, cristale de sticla si margelute argintate montate pe un cadru din sarma argintata."Egipt-ish"

Un pandantiv realizat cu ajutorul noii mele jucarii: the coiling gizmo! Inca ma familiarizez cu el insa dupa ce am realizat acest pandantiv si niste margelute spiralate chiar imi place! Am sa revin in curand cu alte bijuterii coiled! Acest pandantiv este realizat cu sarma din Nickel Silver cu aspect antichizat, accesorii metalice argintate si cristale de sticla.Si niste cercelusi fara nume, nu mai am absolut deloc inspiratie.. Realizati pe sarma din Nickel Silver cu aspect antichizat, accesorii argintate si desigur un cristal verde de sticla.Urmeaza peste 5 minute Obsesia Inelara!
Va pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu